Maanantai: vp, kävin hierojalla.

Tiistai: Ratsastus 0.30h. Tällä kertaa en pakoillut pakkasta, vaan kävin kävelemässä Pipsan kanssa ilman satulaa. Kylmä meinasi tulla kuitenkin ajan kanssa, vaikka varusteet olikin tosi hyvät ja aluksi oli tosi lämmin.

Keskiviikko: vp

Torstai: Ratsastus 0.40h, osa pellolla. Ärsyttää välillä kun Pipsa alkaa hössöttää pellolla, eikä mulla pysy sitten paketti kasassa, että saisin sen rauhotettua... Onneksi taas sain kaverilta henkistä tukea niin, että saatiin mentyä vielä rauhallisestikin jonkun matkaa ennenkun mentiin kentälle.

Perjantai: vp, en lähtenyt kiirehtimään tallille kun olin menossa Apulannan keikalle illalla. Päivällä varasin myös vihdoin lääkäriajan itselleni, koska ei tämä tauti tunnu menevän ohi millään, ehkä lääkäri keksii jotain... Ja jos ei muuta, niin ainakin käskee mun jäädä kotiin, etten koko ajan yritä jaksaa kaikkea, kun en kuitenkaan jaksa. Mutta siihen on vielä melkein viikko.

Lauantai: Ratsastus 0.30h, nyt käytiin ihan kahdestaan kiertämässä pelto, eikä ollut minkäänlaista hössötystä havaittavissa. Jopa ravailin hieman, kun oli hyvä keli.

Sunnuntai: Ratsastus 0.30h ilman satulaa.

Yhteensä: Pipsa 2.10h, minä 2.10h.