Välillä täytyy ilot repiä pienistä asioista... Niinkuin paiseesta. 

Tänään tuli puoli vuotta siitä, kun Hipsu heräili Hyvinkäällä ähkyleikkauksesta. Puolivuosipäivän kunniaksi tutustuttiin Laukaan hevosklinikkaan. Tällä kertaa ongelmana ontuma oikeassa etusessa... Viime yönä kaikki kavereilta kuullut skenaariot kävi mielessä, mutta onneksi löytyi "vain" paise. Nyt parin viikon päästä pitäisi heppasen olla taas suht kunnossa. Maanantaina pitää vaan laittaa rengaskenkä tai päärynäkenkä, että saadaan painoa säteelle ja kannat rauhoitettua ja annettua niille tilaa olla.

Hankalaa tää elämä suomenhevosen kanssa, kun aina lääkäri sanoo, että se on paksu. Tosin, nyt ollaan saatu suht tasapainoon tuo heinän määrä ja kunhan saadaan nyt loputkin osat hepasta siihen kuntoon, että voi ratsastaa huoletta, niin ainakin hetkeksi pitäisi helpottaa. 

Saisipa vaan jostain vähän ylimääräisiä tunteja vuorokauteen -ja valmiin ruokapalvelun, joka tietäisi aina mitä haluan milloinkin syödä. Hoitaisi ruoat kaappiin, valmistaisi ne ja siivoaisi vielä ylimääräiset pois niin ettei ne mene roskiin vaan hyötykäyttöön. ;) 

Nyt tarkastelemaan lähialueen kisatarjontaa ennakolta... :)