Puuh, toinen päivä putkeen kisoja... Töissä piti vähän väliä tsekata rata mutta niinhän mä hienosti aloitin suoritukseni (ja koko kisat) ratsastamalla väärin. Ei siinä ole alkutervehdystä... No, sen jälkeen oli helpompi hengittää ja tuntui mukavammalta mennä kun jännitys oli puhallettu siinä ulos.

Eli ohjelmana oli Tutustumisluokan kouluohjelma 2009 lyhyellä radalla. Taivutusta toivottiin enemmän alun puoliympyröille, keskiraviin enemmän eroa. Käyntisiirtymä tuntuikin ihan hyvältä tekemiseltä ja siitä tulikin numeroksi 7. Laukannosto tuli vähän hätäisesti, ympyrä oli aika normaali meille. Laukkalävistäjällä taas meinasi tulla kiire siirtyä lopuksi raviin ja seuraavaan laukannostoon vasta kiire tulikin! Myöhästyin muutaman metrin. Keskiympyrästä tuli samaa kommenttia kuin eilen, että kaatuu sisään, eipä paljon voi odottaa että yhden yön aikana paranisi, kun se vaatisi sen, että mun päässä naksahtais niin, että KÄYTTÄISIN niitä letkuja, jotka lantiosta alaspäin roikkuu. Toiset sanoo niitä jaloiksi. Käyntiin siirtyminen oli omasta mielestä tosi ruma, mutta sen jälkeen tuntui ihan mukavalta, ja loppulinjalle tultiin alun hapuilun jälkeen suoraan. Linjalla mietin vaan, että toivottavasti tervehdys oli siellä G:ssä, eikä keskellä kenttää, ja totesin, että eipä tässä enää mitään voi, keskipiste meni jo. Onneksi se tuli kuitenkin oikeaan kohtaan.

Vaikka suoritukset olisi ihan samanlaiset, niin kyllä tuomarin kommentointi yleisvaikutelmassa vaikuttaa lopulliseen fiilikseen tosi paljon. Nytkin moni asia meni niin, että tiedän itsekin ihan hyvin, että hyvänä hetkenä pystyttäisiin paljon parempaan. Mutta kun paperin lopussa kehutaan hevosta kivannäköiseksi, annetaan ohjeita parantamista varten ja toivotetaan tsemppiä, tuntuu prosentit heti paljon korkeammilta. Jos siinä lähdetään luettelemaan pelkkiä virheitä, niin silloin tuntuu, että prosentitkin vielä tippuu alemmas omassa päässä. Eipä silti, ihan hyvät noi prosentitkin tänään oli, saatiin 57,222% ja oltiin sijalla 3/5.

Kisan jälkeen vielä mukava kahvihetki herkkuja notkuvan pöydän ääressä hyvällä porukalla tallissa, niin päivä ei olisi paljoa parempi voinut ollakaan hevostelujen suhteen.

DSC_0269-normal.jpg

Vauhtilaukkaa verryttelyssä.

 

DSC_0275-normal.jpg

Lävistäjällä.

 

DSC_0277-normal.jpg

Nyt tulossa kiire...

 

DSC_0281-normal.jpg

Päästiin maaliin! :)

Kiitos kuvien käyttöluvasta, Sara!