Uuden vuoden ensimmäinen viikko. Josko se lähtisi paremmin liikenteeseen kuin edellinen loppui. Nyt otetaan sellainen projekti, että Pipsa saa aina välillä lainakuskin, että se oppisi asioita vähän paremmin kuin pelkästään mun kanssa.

Maanantai: Tunnilla 1.00h. Mahtavia ahaa-elämyksiä... :)

Tiistai: vp

Keskiviikko: Tunti vähän venyi taipumisongelman takia, mentiin käynteineen ehkä 1.25h. Taidettiin olla kaikki aika väsyneitä viime yöstä, vaikka mäkin kuitenkin menin nukkumaan jo paljon viime vuoden puolella.

Torstai: Ratsastus ja taluttelu yhteensä 0.40h.

Perjantai: Lainakuski meni n. 0.50h ja minä talutin 0.20h. Ei näyttänyt helpolta...

Pääsin tallilta kotiin ja just lösähdin keittiön pöydän ääreen limulasin kanssa, niin puhelin soi ja kaveri pyys lenkille. Eihän sellaista tilaisuutta voi jättää välistä, joten vaatteet päälle ja menoks! Sauvakävelyä tuli 1.15h.

Lauantai: Valmennus, 1.20h kyydissä. Oli aika hankalaa, olisin odottanut, että eilisen jälkeen olisi vähän helpompaa. Pipsalla taitaa alkaa mennä herne nenään, joten huomenna pelkkä verryttely ja sitten se saa pari päivää vapaata.

Sunnuntai: Verryttelyä 0.50h, vaihdoin kuolainta ja se tuntui aika hyvältä. Kokeilu siis jatkuu... Nyt Pipsa saa pari ratsastuksetonta päivää pääkopan palautteluun.

Yhteensä: Pipsa 6.05h, minä 6.50h