Harva on niin yllytyshullu kuin minä. Olin ajatellut, että me ei lähdettäisi ihan vielä kisoihin, mutta kun sopiva kisa tulikin eteen ihan ex tempore, niin pakkohan mun oli lähteä. Varsinainen kisavalmistautuminen jäi tosi pieneksi, mutta se oli ehkä ihan hyväkin. Lähtövalmisteluista nyt ei sen ihmeempiä, mutta pikkaisen jännitti, mahtuuko kisahousut vielä jalkaan. Sen verran haluan aina, että kun kisoihin pääsen, niin olisi valkoiset housut messissä, ettei sitten joskus jos pääsee sellaisiin kisoihin, missä ne täytyy olla, tule enää mitään suorituspaineita siitä, että onkin yhtäkkiä "kisavaatteet" päällä.

Kisapaikalle tullessa olin tos hyvällä fiiliksellä mutta kun pääsin Pipsan selkään ja suoraan kentän päätyyn verryttelemään, tuli hetkellinen uskonpuute. Se vaan teputteli menemään ja musta tuntui, että mä en vaan selviä. Sain kuitenkin tallinpitäjältä ohjeita kentän laidalta ja homma alkoi skulata. Menin ihan kamalan paljon väistöjä käynnissä että päästiin takaisin samalle aallonpituudelle ja saatiin homma rauhalliseksi. Sitten vasta kun se onnistui, aloitin ravityöskentelyn. Radalla voin sanoa ratsastaneeni enemmän kun koskaan. Puuskutin kun kovemmallakin juoksulenkillä mutta oli se homma sen arvoistakin, se oli meidän paras rata tähän asti. Ja hitain, niinkuin pitikin. Liika vauhtihan se meidän ongelma on ollut ja pikkuhiljaa alan löytää itsestäni namikoita, millä sitä saadaan hidastettua. Tietysti ihan selkeitä virheitäkin tehtiin radalla, kuten laukannostoissa meni aika pitkäksi, mun olisi pitänyt vaan napata kunnon pidäte ja tehdä nosto uudestaan, mutta jäin ajamaan, niin ne oli aika huonoja.

Kun ne aina tuloslistaankin laitetaan, niin prosentteja saatiin 59,545 % ja oltiin tuloslistalla jaetulla 14. tilalla kun ratsukoita starttasi 25. Tää kisareissu oli enemmän kuin onnistunut, kaikki meidän tallilta mukana olleet ratsukot onnistuivat omissa suorituksissaan tosi hyvin, niin ei voi kuin tuuletella kaikkien puolesta. Ruusukkeita tuli matkaan meille neljälle tosin "vain" yksi, mutta ne ei onneksi ole tässä hommassa pääasia, vaan niihin päästään jos päästään sitten onnistuneiden suoritusten kautta kun sen aika on. Omalta osalta ainakin nyt tuntuu, että ollaan löydetty oikea suunta, toivottavasti ens talvena vihdoin terveys pysyy kunnossa, kun muutama viime talvi oli aika hankalia sen puolesta.