Maanantai: vp, migreeni.

Tiistai: 0.30h kevyttä ulkoilua.

Keskiviikko: 0.35h kevyttä ulkoilua, taas yritti tulla pää kipeäksi. Nyt meni hermot siihen hommaan ja soitin hierojalle. Ei kahden viikon päänsärky voi olla normaalia, jotain siihen on keksittävä.

Torstai: vp, sain hierojalle peruutusajan ja heti tuli sellainen olo, että nyt alkaa homma lutviutua oikeaan suuntaan päin!

Perjantai: vp. Kämmäsin aikataulun ihan täysin, enkä halunnut enää iltaruokien aikaan ratsastaa.

Lauantai: Vain n. 0.25h käyntiä kentällä.

Sunnuntai: 1.00h maastolenkki. Aivan mahtava Hipsu oli niin iiihana somelainen muija! Vaikka kaveri normaalisti meneekin ihan hyvin edellä ja Hipsu peesaa, niin tänään kohdattiin jotain todella pelottavaa… Ensin tuli auto vastaan, se oli ihan helppo nakki. Jo kun oltiin takaisin päin tuloillaan, nähtiin metsästäjä koiransa kanssa ja se oli hurrrja paikka. Vaikka koirakin oli niin hienosti koulutettu, että istui isäntänsä jalkojen juuressa ja vain katseli meitä. Kaveri otti u-käännöksen ja mentiin Hipsun kanssa edelle. Ehkä puolisen kilometriä jatkettiin ja nähtiin hiihtäjä! Kaveri otti vielä nopeamman u-käännöksen ja taas oltiin Hipsun kanssa johtohevosena ja käveltiin ohi. En voi muuta kun kehua Hipsua, se näyttää vähän väliä niin hienoja puolia itsestään, sellaisia, mitä en olisi meidän yhteisen matkan alkutaipaleella uskonut olevan olemassakaan. Niin se suhde kehittyy –ja toivottavasti myös kuskin taidot ja rohkeus! :)

Yhteensä: Hipsu 2.30h, minä 0.00h