Maanantai: Kävin touhuilemassa suunnistuskoulussa ohjaajien apuna, suurin päivän urheilusuoritus oli muutaman tuolin kantaminen.

Tiistai: 0.40h naapurilenkki koiran kera. Teki hyvää käydä ulkoilemassa, saatiin myös taas yks vuosisadan idea: ruvetaan kuntoilemaan ihan tosissaan! J Oliskohan tää jo meiän ideoista se hyvä, kun monien kanssa on käyny niin että ne on menny vähän överiks tai muuten vaan ollu jo syntyessään huonoja. :D

Keskiviikko: Pöh, taas ennen kokousta vaan palelin kotona.

Torstai: Töiten jälkeen olin ihan poikki ja palelin, mutta onneks naapurista löytyy lenkkiseuraa! Käytiin hoitamassa väsymystä 1.35h kävelyllä.

Perjantai: Taas olin ihan nuupahtanu, mutta sitten kun luin yhden tietyn hevosenmyynti-ilmotuksen, piristyin niin, etten meinannu vielä iltamyöhälläkään saada nukuttua. Urheilua en kuitenkaan harrastanut. Rästihommia koitin pakertaa pois jonosta, että pääsisin joskus takasin tasapainoon niiten kanssa.

Lauantai: Hevoskuumetta on jo niin paljon, että se näkyy kuumemittarissakin. Eli kotosalla ihmettelin, nouseeko enemmänkin vai jääkö pieneen lämpöön ja menis nopeesti ohi. Viime aikoinahan mulla on ollu paha tapa, että jos kuume on noustakseen, niin sitä tulee nopeesti ja kunnolla.

Sunnuntai: Oho, tuli taas löhöpäivä.  

Yhteensä: 2.15h, hehheh…