Parina kuukautena näköjään taas päivittäminen on jäänyt väliin. Kevät oli töissä niin kiireistä ja nyt lomallakin oon painanu pää kolmantena jalkana suuntaan jos toiseenkin. Kohta ollaan kuitenkin menty niin pitkälle tätä kesää, että tulee tasan vuosi siitä "kohtalokkaasta" päivästä, kun päästin suustani lauseen: "Jos satut tietämään jonkun myyvän suomenhevosta, niin kerro mulle."

Nytkään ei kauaa ole aikaa turista, koska tänään on taas kengitys. Aivan ihana kengittäjä, kun tulee tämmösenä päivänä kun tuntuu että koko muu maa pysähtyy!

Maanantaina lähdetään ekaa kertaa yhessä oman tallin ulkopuolelle, mennään tunnille tulevaan leiripaikkaan. Mulla on sopivasti perhosia vatsassa. En oo siis ikinä menny minkään hevosen kanssa tolleen, et matkustettais johonkin ja sit ratsastettais tuntia/valmennusta/kisaa tai mitään. Kivaa!

Just nyt kivaa ei ollu se, että kuvat ei suostuneet latautumaan tänne, palailen joku toinen kerta laittamaan meidän hienoja estesuorituksia näkyville, kun nyt täytyy alkaa tehdä lähtöä! :)