Maanantai: Nuhaa pukkaa, ja kurkku on tukossa, jätin kuoroilutkin väliin ja löhösin kotona. Taisin tehdä taas jotain töitäkin siinä samalla. ;)

Tiistai: Rauhallista kävelyä n. 1.00h kauniissa metsässä kun vietiin rasteja huomista varten. Alkaa jo olla sellanen olo, että olisi kiva kiivetä välillä hevosen selkäänkin. Vaikka niin uhosin sopivani muiden hevosten liikutuksia, niin enpä oo saanu aikaseksi. Tuntuu jotenkin hirmu työläältä sopia erikseen, että menis ratsastamaan. Oman hevosen kanssa kun on tottunut siihen, että voi mennä koska vaan.

Keskiviikko: Rastien hakureissulla n. 0.40h. Ehkä kevään pahin päivä, kun piti rampata kaupunkiin ja takas minuuttiaikataululla. Huomenna onneks alkaa helpottaa edes vähän! Ei kyllä yhtään tunnu, että tänään tulee jo 2kk Hipsun poismenosta. Aika menee ihan hirveetä vauhtia!

Torstai: Tein vaan kotihommia, nautiskellen siitä, että nyt alkaa helpottaa.

Perjantai: Töiden jälkeen ilta meni migreenin poikasta potien, en tehnyt sen ihmeempiä.

Lauantai: Puutarhahommia rauhakseen pitkin päivää, mukana esim. pihakalusteiden öljyämistä, se tekee näköjään pieniä ihmeitä!

Sunnuntai: Aamulla ennen kahdeksaa pyykkikone pyörimään ekan kerran, nyt täytyy pestä kaikki hevosvarusteet kun ne saa kuivattua ulkona! Nurmikon leikkuuta mummolassa 0.40h, siinäpä päivän suurin urheilusuoritus. Sitten käytiin äitin kanssa ostoksilla, kun oli niin paljon kaikkea sälää, mitä piti ostella. Tosin vähän jouduin pettymään, kun en löytänyt samaa ainetta että olisin voinut jatkaa pihalla puuosien öljyämistä. Täytyy siis mennä huomenna oman kylän kauppaan, kun kaupunki petti mut. ;)

Yhteensä: 2.20h