Pienen sairasloman ja sitä kautta kunnon lepäilyn avulla pääsin takaisin pirteämpään kuntoon. Ei pitäisi koskaan sinnitellä kipeänä töissä vaan jäädä pois kun kroppa ei jaksa... 

Pikkuhiljaa sain itseni siis satulaan pari viikkoa sitten ja nyt onkin mennyt ihan kivasti. Oon jopa harkinnut Pipsan klippaamista talveksi, mutta katsotaan nyt, muutanko mieltäni kun tulee syksyn sateet ja pimeät. Tähän astihan on ollut niin mahtavat kelit, että ei ole oikein meinannut uskoakaan. 

Viime viikko oli tosi kiireinen muiden harrastusten kanssa, mutta tällä viikolla olen lomaillut. Yllättävän vähän oon kuitenkaan ratsastanut, kun tuntuu, että oon kerännyt päiviin kauheasti kaikkea muuta. Kun pari automatkaa joissa kului toisessa ihan koko päivä ja toisessa vaan melkein, mutta ei sen jälkeen hirveästi jaksanut ratsastaa enää... Eilen innostuin hoitamaan kaikkia sähköposti- ja toimistoasioita niin, että en malttanut lopulta mennä tallille ollenkaan, vaikka tarkoitus oli. Välillä tuntuu, että tärkeintä on, että jotain tapahtuu, noikin asiat on odottaneet niin kauan hoitamistaan, että on hävettänyt oikein urakalla. 

Sunnuntaina meillä on taas pieni retki edessä, kun mennään kaverien kanssa Helsinkiin. Koko päivän liput on ostettu Horse Show'hun ja innolla odotan taas, että pääsee näkemään huippuratsastajia. Maanantaina koittaakin taas arki, ja se tuntuu ihan kivalta, kun saa päiviin selkeän rytmin eikä voi itse säveltää mitä sattuu koko päivää. :)