Reilun viikon takainen kisainspiraatio toteutui tänään. Ensin meinasi tulla tenkkapoo, että ketäs pyydän kisahoitajaksi mukaan, mutta onneksi vierailulle tullut pikkuserkku oli helppo yllyttää mukaan, kiitos avusta Nooralle siis. :)

Ekat kisat ikinä, mihin ajoin itse ja jouduin niin myös ottamaan vastuun aikataulusta. Oltiin ehkä vähän turhan ajoissa, mutta mieluummin niin päin, kun muistelee edellisen kisaretken pitkää verryttelyä, joka ei sekään ollut riittävä. Eipä ihmeellistä, päästiin kisapaikalle, kävin maksamassa ja sitten puettiin varusteet päälle sen kummempia odottelematta. Jäin pikkukentälle verryttelemään, ettei ainakaan siitä tule paineita kummallekaan, että mennään sinne muiden sekaan. Ja ihan hyvät setit saatiinkin aikaiseksi, menin kaikki askellajit siellä rauhassa ja sitten vasta siirryttiin isolle kentälle muiden joukkoon. Rata oli tähän asti meidän rauhallisin, vaikka meinasi vieläkin lopussa varsinkin tulla kiireistä ravia. En saanut selkääni joustamaan silleen, kun parhaillaan oon onnistunut, ja siitä tulikin alaosan pisteissä kommenttia. Mutta ehkä eniten sain yritystä aikaiseksi, enkä vaan ajellut menemään rataa läpi. Toki virheitä ja huonoja teitä tuli, mutta jos kaikki olisi mennyt täydellisesti, niin mehän oltaisiin oltu väärässä luokassa.

Pieni toive mulla oli, että oltaisiin saatu tolla meidän tähän asti parhaalla radalla myös parhaat pisteet, mutta ei ihan, 56,591% oli prosentit ja oltiin tuloslistalla kohdassa 10/12. Mutta tästä on hyvä jatkaa, koko reissu oli niin paljon mukavampi ja leppoisampi kuin edellinen.

Loppuun vielä parit kuvat verryttelyistä. Radan koitan aina saada videolle omaan käyttöön, niin siitä ei ole tälläkään kertaa kuvia. Kiitos Nooralle kuvaamisesta!

IMG_5708-normal.jpg

IMG_5710-normal.jpg