Maanantai: 1.00h ratsastusta ohjatusti, oli aika rankkaa kun jalkalihakset oli eilisestä hiihdosta vähän väsyneet… Illalla niitä onneks sai rentouttaa avannossa.

Tiistai: 1.00h koiralenkki naapurin kanssa.

Keskiviikko: En lähtenyt kiirehtimään ulkoilemaan ennen hieroja-aikaa, vaan otin ihan rennosti ja menin sinne. Jotain hyviäkin uutisia saan nyt kertoa, hieronnan aikana soitti ihana ihminen, joka halusi ostaa mun yleissatulan pois.

Torstai: 1.15h kävelyä jäällä ja tiellä työkaverin kanssa. Sen päälle kävin vähän rapsuttelemassa tarhasta kakkaa kasaan hyötyliikunnan nimissä. Ja lupasin mennä uudestaankin.

Perjantai: Hyötyliikunnan merkeissä meni tämä päivä, rapsuttelin tarhoja ja niille vievää käytävää.

Lauantai: Hevosmessuilemassa Tampereella koko päivän. Illalla meinas vähän väsyttää, kun reissussa meni 13 tuntia. Mutta olihan mukavaa, taas matkaseuran kanssa juttujen taso pääsi laskemaan niin matalalle, että piti jo kaivautua maahan kaivetun riman ali, mutta se onkin just parasta. Ei joka päivä ja koko ajan jaksa olla asialinjalla. Oli kivaa myös törmätä Keski-Suomen kavereihin pitkästä aikaa! Mitään en tietenkään ostanut, mutta Suomenhevosliittoon liityin. Onneks en yhtenä päivänä netissä surffaillessa liittynyt, nyt sai paremmat liittymisedut! ;)

Sunnuntai: Ihan tarkoituksella rötväsin koko päivän. Semmosta pientä perustouhuilua kuten rauhallista siivoamista ja pyykkäystä tein kyllä ja illalla kävin avannossa taas. Eka toppatakki on nyt laitettu kokonaan kesäteloille ja kaks pyykätty, eli kunhan kuivavat, niin pääsevät laatikkoon kanssa.

Yhteensä: minä 3.15h (aika vähän…)