Maanantai: Pitkä työpäivä ja kuoro. Kävin päivällä kävelemässä n. kilometrin kun oli pakko saada raitista ilmaa ja tilaa ajatella.

Tiistai: Ratsastusta 0.45h. Pikkasen pientä persauksille potkintaa saatiin siinä samalla.

Keskiviikko: Päivällä sain varattua meille valmennuksen sunnuntaille, lähdetään harjoittelemaan ilman kaverihevosta kulkemista, ettei lauantain kisojen tilanne toistuisi mielellään enää ikinä. Toivottavasti apua löytyy siihen sillä että harjoitellaan kulkemista enemmän. Mutta sitä ei voi tietää kuin ajan kanssa... Illalla ratsastusta 0.40h. Käyntiä ja kevyttä ravia, tahti ailahtelee mutta on paranemaan päin.

Torstai: Ratsastus 0.35h.

Perjantai: Lenkki jäikin tänään väliin, kun piti mennä kotiin pitämään seuraa kipeilevälle kissalle. Illalla olin kaverin mukana valmennuksessa.

Lauantai: Ratsastusta 0.40h kevyesti.

Sunnuntai: Ratsastusta 1.15h valmennuksessa Takkulassa, lähdettiin harjoittelemaan ilman kaverihevosta kulkemista ja hyvin meni. Tänään tuli myös ekan kerran käyttöön uus ajokortti ja oma traikkuauto. Eihän auton hakemisesta ookaan kun aika liki 9 kuukautta aikaa... ;) Ajokortti onneks on vasta kuukauden ja kaks päivää vanha. Aika paljon jännitti etukäteen niin ajaminen (ekaa kertaa hevosen kanssa ja heti talvikelillä) kuin sekin, että en tiennyt valmentajasta kuin nimen. Eli mihin asioihin käy käsiksi, miten vaativaa on, yms yms ja kaikkea tosi "järkevää". Mutta meni ihan kivasti, ja samoihin tuttuihin asioihin tuli kommenttia kuin mitä olen kuullut niin monta kertaa, en vaan vieläkään ole saanut niitä korjattua: ylävartalo pystympään, käytä pohkeita, aseta, taivuta ja muista antaa pidäte periks. Siinäpä ne lyhyesti. Ja olipa ihanaa ratsastaa maneesissa, kun ei tarvinut vaihtelun vuoksi miettiä pohjaa. Vaikka tulen hyvin toimeen sen kanssa, että oon valinnut tallin, jossa on hyvä kenttä, niin oli toi aika eksoottinen ja miellyttävä kokemus. Enhän mä koskaan aiemmin ole käynyt harjoittelemassa maneesitallilla... Yritän pitää huolen, ettei jäisi viimeiseksi kerraksi myöskään.

Yhteensä: Pipsa 3.15h minä 3.15h