Ekan kerran lupauduin kuskaamaan kaksi hevosta kisapaikalle kun päätettiin pistää läsipäät Pipsa ja Hupi koppiin ja lähteä kokeilemaan kisaamista Kuhmoisiin.

Kisapaikalle mennessä tuntui ihan leppoisalta, mutta kun päästiin maneesiin, Pipsa jännittyi ihan valtavasti. Yritin kovasti kokoilla itseäni ja rauhoittua ja saada siten ratsastettua Pipsaa rauhallisemmaksi. Se tuntui onnistuvan ihan ok, mutta kunhan menin maneesista ulos ilman toista läsipäätä, alkoikin aikamoinen poukkoilu. Saatiin lopulta Hupi maskotiksi kentän reunalle kun mentiin omaa rataa suorittamaan, niin se helpotti hirveästi.

Radoista en enää nyt osaa sen tarkempia analyysejä tähän tehdä, mutta molemmat meni verryttelyn alkuun nähden ihan hyvin. Tietysti oma asento meinasi välillä mennä etukenoon ja sellaista tuttua, tai taipuminen oli vähän heikkoa, mutta mitään uutta ei tullut eteen. Ensimmäinen luokka oli siis C-merkin kouluohjelma, ja saatiin siitä 60,556%. Toinen rata oli sellainen pieni hyppy tuntemattomaan, kun olin jo pitkän aikaa kuvitellut, että me ei voida mitään B:tä starttailla ehkä aikoihin, mutta niin me vaan saatiin tehtyä B-merkin kouluohjelma ja saatiin siitä jopa 57,826%.

Hyvä harjoitusretki oli, ja oli hirveän kiva vastaanotto myös muilta kisailijoilta. Tällaisia hyvän mielen kisoja on kiva käydä.