Maanantai: Pipsalla oli kengitys, laitettiin hokkikengät alle ja sen jälkeen menin käyntiä kovahkolla kentällä n. 0.30h. Uusi kypärä testissä ja hyvältä tuntui, huivikin mahtui alle. Elämäni ensimmäinen neljän päivän migreeniputki on totta…

Tiistai: Kiireinen päivä, nimittäin ohjelmassa oli vihdoin pikku-een inssi, sen päälle hieronta ja vielä sokerina pohjalla kynsihuolto. Luonnollisesti kaikki eri paikoissa niin että päivän kilometrisaldo auton mittarissa oli joku 170km. Inssi meni läpi, tajusin edellisenä iltana että tutkinnon vastaanottajan nimessä on jotain tuttua, ja aamulla totesin, että niin on naamassakin. Kaveri opetti mut aikanaan ajamaan autokoulussa kuorma-autolla. Siitä olikin sitten kiva lähteä liikenteeseen, peruutuksen alussa vähän hätäilin mutta sain sen kuitenkin hoidettua suht kunnialla. Ajolenkki meni ihan niitä näitä rupatellessa, mutta yritin silti muistaa myös ajaa asiallisesti ja lopulta ajolupa heltisi. Ihanaa, että nyt tietää saavansa tarvittaessa vetää kärryä, vaikka tietenkään varsinaista ajokokemustahan tollasesta reissusta ei vielä juurikaan tule…

Keskiviikko: Ratsastus oli pellolla kävelyä 0.30h.

Tallilta läksin kävelylenkille, onneksi oltiin kaverin kanssa sovittu että mennään. 1.20h meni aika mukavasti ja hyviä lenkkeilysuunnitelmia tuli tehtyä.

Torstai: Ratsastus 1.00h, olin jo ajatellut, että menen maastoilemaan sinne meidän tutulle lenkille vaikka yksin, kun vesisade on kastellut melkein kaikki paikat tallin ympäriltä ihan löllöiksi. Saatiin kuitenkin seuraksi toinen ratsukko ja tällä kertaa Pipsan tehtäväksi lankesi mennä etuhevosena. Se olikin aika eksoottista, Pipsa on harvoin kävellyt niin hitaasti ja tahmeasti. Pari kertaa pysähdyttiin juttelemaan ihmisten kanssa, parissa paikassa mentiin ravia, jälkimmäisellä pätkällä Pipsastakin alkoi löytyä tutumpaa tahtia. Mukava retki ja kivaa kun pääsi vähän kuraa karkuun.

Perjantai: Ratsastus jäikin tekemättä, kun ensin kävin kaverin mukana inssissä, mun auto meni toisen kerran samalla viikolla samasta inssistä läpi! Vähän balsamia haavoille niistä remonteista, kun siitä nyt oli hyötyäkin. En ehtinyt edes ihan kotiin asti, kun kyyti uudelle kaupunkikeikalle oli pihassa! Wahlstenille vei tie ja mukaan tarttui uudet talvikengät, riimu ja pullollinen Vetrolin Shinea. Illalla menin vielä saunomaan, niin ei tallireissulle enää ollutkaan aikaa.

Lauantai: Kävin ekan kerran ikinä Pipsan kanssa kahestaan tiellä ratsastamassa! Kenttä ja pelto on saaneet sen verran vettä taivaalta, että niille meneminen ei houkutellut ollenkaan. Retki kesti 0.30h, en mennyt koko lenkkiä, kun Pipsa tuhisi sen verran paljon. Taisi olla vähän ratsastajan jännittämisen syy… Mutta nyt kun on menty puoli reissua, niin ensi kerralla ehkä koko lenkki. Alkuverryttelyksi olin tehnyt aamutallihommat.

Sunnuntai: Pipsa osaa hurmata kaikki… Kaverit kävi katsomassa meitä ja uhkasivat laittaa ponin takakonttiin kun se oli niin ihana! Ratsastusta tehtiin 0.40h, josta mä menin n. vartin ja toinen kavereista loput. Olipa kiva nähdä oma hevosensa jonkun muun alla pitkästä aikaa! Oli hirveen kiva päivä ja saatiin paljon hyviä ideoita tulevaisuuden treenikentille.

Yhteensä: Pipsa 3.10h, minä 4.05h