Tauko-ohjelmana tän viikon suunnitelmia eetteriin. Tosin, vettä tulee taas vaihteeks taivaalta, että eipä noi ratsastukset ihmeellisiä voi olla, täytyy vaan ehtiä niin, että olis vielä vähän valoisaa että voi mennä tiellä. Kenttä ja pelto on ihan upottavia, enkä ainakaan muiden hevosia haluaisi siirrellä sisään sen takia, että menisin niiden tarhoisssa. Voihan Pipsan tarhassakin vähän mennä, se on vaan vähän kapea, mutta jos parempaa ei ole tarjolla, niin sillä mennään mitä on. Haaveilen myös kovasti, että ottaisin uuden ajokortin käyttöön asti ja lähtisin maneesille käymään. Varsinkin jos kuvittelen meneväni Vekaran kisoihin ensi viikon lauantaina.

Toisaalta myös pieni "ylimenokausi" tuntuisi tässä tilassa ihan kivalta. Henkinen väsymys on aikamoinen, tällä hetkellä tuntuu, että mitä ikinä sanon tai teen, niin aina joku onnistuu sen kääntämään jotenkin mua vastaan ja vähintään loukkaantumaan verisesti. Ja siitä tietysti seuraa jatkuva ärsytys, jonka takia nukun huonosti ja siitä tulee seurauksena huonomuistisuutta ja se aiheuttaa kiiretilanteita ja sitten taas kiireessä sanon tai teen jotain ja taas aletaan sykli alusta.

Niin, mut sellaista positiivista asiaa oon nyt ihmetellyt, kun katson tota blogin kävijätilastoa, niin nyt on tullut paljon lisää kävijöitä, mistä te tulette? Olis nimittäin kiva tietää, kenelle kirjoittelee. :)

 

Maanantai: Töitä ja kuoroa, eli ei urheilullisia suorituksia. Uudesta kuoron setistä tosin tulee melkoinen urheilusuoritus.

Tiistai: Ratsastusta tiellä 0.40h. Tällä kertaa ei mennyt ihan niin tasaisesti kun yleensä, olin itse aika jännittyneenä. Mutta ihan ok silti.

Keskiviikko: Ratsastusta tarhassa 0.30h, käyntiä ja kevyttä ravia.

Torstai: Ratsastusta kentällä 0.35h. Käyntiä ja ravia pääasiassa, myös yksi pätkä laukkaa kuivimmalla osalla kenttää.

Perjantai: Sauvakävelylenkki 1.15h ja ratsastus kentällä 0.45h. Yllättävän paljon energiaa tänään, vaikka alkuviikko on ollut sellaista tervanjuontia ettei pahemmasta väliä.

Lauantai: Maastolenkki 1.00h. Milloin mä oppisin olemaan ihan rennosti, että Pipsakin sais olla?

Sunnuntai: Ratsastus kentällä reilu 0.35h, käynnissä taivutteluja yms. Illalla innostuin vielä lenkkeilemään kävellen 0.50h.

Yhteensä: Pipsa 4.05h, minä 6.10h