Maanantai: Pipsa vp. Töitä ja kuoroa 8-20.

Tiistai: Ennen iltakoulutusta nopea tallireissu, 0.35h tiellä, asettelua ja väistöjä.

Keskiviikko: Kenttä oli äestetty, joten mentiin pitkästä aikaa siinä. Pohja oli tosi raskas, mutta hyvä. 0.40h askaroitiin ja sain taas ihan mielettömiä kiksejä, kun ratsastaminen oli niin kivaa. Kunhan vaan itse pysyn rentona kyydissä, niin fiilis on ihan mahtava ja tuntuu, että Pipsan kanssa voi tehdä ihan mitä vaan. Ei hullumpaa, kun voi vähän väliä rakastua hevoseensa uudestaan!

Torstai: Kouluttauduin taas illan, enkä lähtenyt kiirehtimään tällä kertaa siinä välissä tallille. Vähän täytyy yrittää pitää itteään koossa, kun tulee näin kiireisiä viikkoja, niin sovittaa edes Pipsan vapaat sellaisiin päiviin kun on paljon muutakin.

Perjantai: Syysväsymys meinaa ahdistella, iltapäivällä oli sovittuna yhteislenkki ja siellä vetästiin 0.50h sauvakävelyä ja sen jälkeen annoin itselleni luvan siirtyä lepotilaan. Ei ois ollu Pipsallekaan reilua, että olisin näin väsyneenä mennyt ratsastamaan…

Lauantai: Mahtava yhteys ton tallikaverin kanssa! Meinasin kotoa lähtiessä laittaa viestin ja kysyä, mennäänkö maastoon, mutta jätin väliin. Oltiin melkein samalla minuutilla tallin pihassa ja sen ekat sanat mulle oli: ”Onks tänään maastopäivä?” Siis oli. Parit pidemmät ravipätkät otettiin, niin lenkkiin kului aikaa pikkasen yli 0.50h.  

Sunnuntai: Kisareissun jälkeen yritin päästä mahdollisimman nopeasti Pipsan kyytiin, eli menin ilman satulaa farkut jalassa, etten vaan ehdi pysähtyä mihinkään vaatteenvaihtovaiheeseen. Lainattiin toisen läsipään tarhaa kun kentälle oli taas tullut ”jostain” vettä. Menin jopa ravipätkiä ja oli tosi mukavaa. 0.30h meni ihan hujauksessa.  

Yhteensä: Pipsa 2.35h , minä 3.25h