Maanantai: Klinikkareissulla ja heppasta ihmettelemässä.

Tiistai: Illalla eka ratsastus Pipsan kanssa. Ajattelin mennä ihan lyhyen aikaa, puol tuntia tai alle, mutta tais siinä 1.00h vierähtää. Kelloa ei ollut enkä muistanut tallista lähtiessä katsoa. Mitään sen ihmeempiä kiemuroita ei tehty, keräilin taas tuntumaa ratsastamiseen kun kolmeen viikkoon en satulassa ole ollut. Kaikki askellajit kokeilin läpi, ja kyllähän ne makeilta tuntuu. Töitä on mulla paljon edessä tietysti Pipsan suhteen mutta vähintään yhtä paljon itseni suhteen, että saan takapuolen tiiviisti penkkiin kiinni. (kun en muutenkaan ole ollut siinä mikään hirveen hyvä, alaselkä pitää saada joustamaan enemmän) Tosi ihana juttu oli, että sain Hipsun varusteet suoraan käyttöön, turparemmiä piti nostaa yhdellä reiällä, mutta muuten ei mitään, satulavyökin tais mennä aika lailla samoihin reikiin. Satulakin kävi aika hyvin, voi olla tulevaisuudessa edessä vaihto, mutta ainakin päästään sillä hyvin alkuun.

Keskiviikko: Taas meni 1.00h Pipsaillessa, vaikka ajattelin mennä lyhyemmin. Kun ei malta edes ajatella lopettamista… Tänään jo enemmän ajattelin asetuksia ja taivutuksia ja sellaista. Pesukarsina testattiin myös, kun oli niin hikiki. Ihanaa, kun päivärytmi on palannut normaaliin!

Lueskelin muuten just noita vanhoja tekstejäni ja siellä oltiin naapurin kanssa päätetty alkaa kuntoilla ja pohdin, onko se meiän ideoista ensimmäinen hyvä. No EI, ei me mitään olla lenkkeilty… Pitääkin huomenna muistuttaa kun nähdään.

Torstai: Maltoin mennä niinkin lyhyesti, kuin 0.50h. Kerta kerralta alkaa tuntua tutummalta touhulta, vielä kun löytyis ne vatsalihakset, millä tätä hommaa tehdään.  

Perjantai: 1.00h verran ratsastusta, sain taas vanhoja tuttuja ohjeita, ei oo ratsastustauko tehnyt hyvää… Nojaa taakse, kannattele käsiä, kädet eteen ja mitä niitä vielä olikaan. Samalla tuli puhuttua, että menisin kuitenkin jo ensi viikolla tunnille, enkä siirtäisi sitä juhannusviikolle, jos silloin edes tuntia on. Ei se asia siitä yhtään parane odottamalla, niin sekaan vaan.

Pyörähdin kotosalla ja sit läksin hierojalle. Se olikin melkonen kokemus taas pitkästä aikaa, meni pää ihan sekasin mutta onneks ei tullut kipeäksi. Oonkin näköjään viimeks käynyt 3.4. akupunktiossa, samoin helmikuussa ja tammikuussa. Edellinen normaali hieronta on ollut 29.12. niin se kyllä selittää, miks tuli niin hullu olo. Illan puun istutustalkoot piti kyllä jättää väliin, kun en uskaltanut olla tolpillani.

Lauantai: Sama hullu olo jatkuu vaan, koko päivä meni nukkuessa ja muuten vaan ihan kuin hidastetussa filmissä. Ilmeisesti jotain pieniä kuona-aineita lähti liikkeelle. ;) Olo on kuitenkin ollut muuten periaatteessa ihan hyvä, mitä nyt ruoka ei maistu ja koko ajan janottaa ja väsyttää. Kävin kuitenkin tallilla harjailemassa Pipsan ja auttamassa iltatallin teossa. Ei kyllä olis ollu sellanen olo, että olisin ollut yhtään turvallinen hevosen selässä.

Sunnuntai: Toinen vapaapäivä, olin siskon kanssa humputtelemassa Ikeassa. Paljon tuli ostettua, mutta onneks laskun loppusumma ei ollut ihan valtava. Ja tarpeeseen tais tulla kaikki, ihan pari tosi pientä ”heräte”ostoa.

Yhteensä: 3.50h