Maanantai: VP, mulla hieronta. Kyllä tulikin valtavan hyvä olo siitä.

Tiistai: Ratsastusta 0.40h, käynnissä taivuttelun harjoittelua ja pari lyhyttä ravipätkää kun toisella pitkällä sivulla oli pehmeempää.

Keskiviikko: Ratsastus 0.40h taivuttelukiemurtelua kentällä käynnissä.

Torstai: Ratsastus 0.40h samaa kuin eilen. Aluksi Pipsa oli ihan pöhlö, "pelästyi" muutaman kerran jotain ja tepsutteli paikallaan. Mutta kun vaan muistin, kuinka valmennuksessa oli puhetta, että kun sisätakajalkaa saa alle ja hevosta taipumaan, niin niillä on tapana rauhoittua. Kovasti ainakin tein ite hommia, ja ihan ok saatiin mentyä. Käynnin tahti oli kyllä aika kiireinen ison osan ajasta, mutta rauhoittui pikkasen matkan varrella.

Perjantai: Työporukan lenkki muuttuikin ratsastukseksi, kun olisin lähtenyt lenkille yksin. Samalla päätin lähteä kummipojan luo lauantaina, niin Pipsa saa silloin vapaan. Samaa kaavaa jatkoin tänäänkin harjoitusten kanssa, 0.40h taivuttelua. Tajusin vihdoin avon ympyrällä! En ymmärrä miten sen hahmottaminen on ollut niin vaikeaa, mutta nyt tuntui, että se vaan jotenkin loksahti tajuntaan asti. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan... :)

Lauantai: Vp molemmilla.

Sunnuntai: Ratsastus 0.40h. Toisella pitkällä sivulla pystyi jo ottamaan ravipätkiä.

Yhteensä: Pipsa 3.20h, minä 3.20h