Maanantai: Ratsastusta n. 1.00h kisoissa. Verkka aika reippaasti ja nopeasti ja sitten paljon käyntiä.

Tiistai: Ratsastelua pellolla 0.30h. Lupasin Pipsalle, että tänään ei tuupata. Mentiin käytännössä pelkästään käyntiä pitkin ohjin, vaan muutama minuutti kevyttä ravia.

Keskiviikko: Pyöräilyä töihin ja takas yhteensä 0.30h. Muuten ei olis tullu oltua yhtään ulkona tänään.

Torstai: Ratsastusta reilu 0.30h. Tänään oli eka kerta kun syksy meni todellakin luihin ja ytimiin.  

Perjantai: Loma on mahtavaa aloittaa retkellä HIHSiin, kiitos lipuista, Sonera Next Generation! (linkki suoraan mun suosikkiurheilijaan ;) ) Migreeni meinasi ahdistella, mutta kun lääkkeet on mukana, niin homma hoituu. Uudet Roecklin Winter Grip -hanskat ostin, kun on ruvennut melkein joka hanskoista näkymään sormet läpi. Jos niillä tarkenisi vähän aikaa, mun sormet on tosi kovat palelemaan. Uutta kypärää katselin, mutta taitaa olla mun pää niin soikea, että jos haluan kypärän, joka ei keiku sivusuunnassa, joudun katselemaan sellaista hintaluokkaa, että hirvittää. Kevään hevosmessuilla sovitin Charles Owenin Wellingtonia ja rakastuin, mutta nyt uudessa sovituksessa sekin keikkui vaikka kuinka paljon.

Lauantai: Kärrynperuutusharjoitusten jälkeen linnoittauduin sohvalle potemaan taas migreeniä. Eli en urheillut yhtään mitään, josko toi vaikka nyt levolla rauhottuisi hetkeks.

Sunnuntai: HIHS koko päivä, uuden kypärän ostin ja siitä taidan kirjoitella ihan oman tarinansa. (aamulla katsomoon tullessa ensimmäiseksi välipalaksi nappasin migreenilääkkeen :( )

Yhteensä: Pipsa 2.00h, minä 2.30h