Omalla tallilla pidettiin taas Padasjoen Hevosurheiluseuran kisat ja otin harjoituksen alle sen, miten toimitaan kun on kaksi rataa samana päivänä. Aika lyhyellä verryttelyllä menin kokeilun vuoksi ja ainakin kotona se tuntui olevan ihan hyvä vaihtoehto. Meidän vuoro oli toisena, ja tuntui, että kun edelliselle ratsukolle taputettiin, Pipsalla nousi korvat pystyyn ihan kuin se olisi herännyt ajattelemaan, että jeij, kohta kaikki katsoo mua. ;)

Ensimmäinen luokka oli siis Helppo D:3, ja rata meni tosi hyvin. Missään kohdassa ei tullut kiire, ensimmäisessä täyskaarrossa Pipsa tarjosi laukkaa, mutta sain sen heti takaisin raviin. Tällä radalla muistin ratsastaa aika lailla koko ajan, ja tuntui tosi mukavalta tehdä niitä tehtäviä. Oli kiva yllätys, että voitettiin tämä luokka, prosentit oli 62,368%.

Seuraavana oli Helppo C, Tutustumisluokan kouluohjelma, jonka pääsin aloittamaan. Tämä meni sitten valitettavan tutusti vähän "ajellessa", tiukin kisavire meni jo ekaan luokkaan ja keskittyminen oli vähän heikohkoa. Silti saatiin 58,889% enkä mä nyt mitenkään maani myyneenä tätäkään muistele, vaikka esitettiin puolikas ympyrä vastalaukkaa ja vähän kiirehdittiin muuten. Harjoittelua vartenhan tämä oli, ja sitä me päästiin tekemään.

Kummassakin luokassa kaikki palkittiin, niin päästiin myös harjoittelemaan palkintojenjakokuvioita. Palkintojen kotiosoite oli Veljekset Wahlsten, eli tarpeellista hevostavaraa saatiin käyttöön.

DSC_0606-normal.jpg

Toivottavasti ymmärsin oikein, että näitä Saran kuvia sai siis käyttää omissa blogeissa yms. Tässä kohta tulossa peruutus D:3 -ohjelmassa.

DSC_0629-normal.jpg

Palkintoja vastaanottamassa.

kuva%202-normal.jpg

Helppo D:n palkintokassin sisältö ja ruusuke. Värit kohdillaan kaikissa. <3

kuva%201-normal.jpg

Helppo C:n palkinnot.