Maanantai: Heti kostautuu kun ei ole samana iltana kirjoittamassa ylös, mitä tuli tehtyä. Eli en muista tarkemmin mitä tein, sykemittarin kellossa oli aikaa 0.40h.

Tiistai: Kentällä touhuiluja 0.50h.

Keskiviikko: Pellolla 0.40h. Tänään ei vaan lasketeltu menemään vaan koitin tehdä jotain muutakin. Lähinnä ympyröitä ja niiten vaihteluja ja mietin asetusta ja tahtia.

Torstai: Pipsalla vp, kun mulla oli pitkä kokous. Itse pääsin kuitenkin kävelemään sienimetsään missä aikaa kului n. 1.20h.

Perjantai: Molemmilla vp, mulla oli hieroja suoraan töistä. Illalla kävin kuitenkin kuivaharjoittelemassa estehyppelöitä eli katsomassa kaverin tunnin ja samalla sen uutta hevosta.

Lauantai: Siis WAU! Tänään tunnilla löydettiin oikea tahti jo pidemmiks pätkiks ja se tuntu niin hyvältä! Varmasti eilinen hieronta oli osaltaan auttamassa, että mä olin pehmeämpi kun pitkiin aikoihin, niin silloin Pipsakin pystyi olemaan. Opettajakin ihmetteli, että mitä me ollaan tehty kun mentiin niin hyvin. Ja mä en tienny varmaks, mitkä kaikki asiat ton teki, mutta totesin kyllä, että on ihanaa kun ollaan edistytty. Kesän ekalla tunnilla meinattiin kuitenkin ympyrällä laukatessa pajauttaa edellä menijän takamukseen, kun jarruja ei löytynyt ajoissa. Ja nyt me ollaan suoritettu koulurata kisoissa hyväksytysti ja tossakin tunnilla väisteltiin ponia ihan sujuvasti. Yhteensä pitkien alku- ja loppukäyntien kanssa meni aikaa kyydissä 1.25h.

Tallireissun jälkeen läksin äitin kanssa ostoksille, piti käydä vaan Prisman osta pois-päiviltä hakemassa mulle kahvikone, mutta tuli tehtyä monta muutakin löytöä. Intersportista löytyi ensin pinkki fleecetakki alle puoleen hintaan. Oon jo monta kertaa miettinyt violetin tallifleecen kanssa, että riisunko sen pyykkikoriin vai roskikseen, hienhaju ei enää lähde irti vaikka liottaisi etikassakin ennen pesua. Nyt ens kerralla ei tarvi miettiä. Toinen on ollut goretex-takki: siinä vetoketju on niin loppu, että aina pelkään joutuvani riisumaan sen saksilla. Ja nyt siinä rekissä oli mulle koko puku melkein 60 prosentin alella! Eli vaikka rahaa meni paljon, niin säästin vähintään yhtä paljon! ;) Ja ainakin yritän uskotella itselleni, että kaikki oli tarpeeseen. No, kahvikone ei ehkä, mutta oon niin pitkään himoinnut sellaista, että en voinut enää vastustaa kun ale oli niin iso.

Sunnuntai: Kevyt verryttelyratsastus 0.35h ja synttärireissulle.

Yhteensä: Pipsa 4.10h, minä 5.30h