Mainio heppailuviikonloppu takana!

Vaikka vuosia oon tiennyt, että reisillä ja polvilla ei saisi puristaa, niin kisoista kuvattu video paljastaa mut ihan täysin, että syyllistyn siihen. Lauantaina päästiin pienen "piiskauksen" kohteeksi ja sain aivan mahtavan hienoja pätkiä aikaiseksi, kun hoksasin jujun. Tuntui, että Hipsukin hymyilee kun ylimääräinen puristus katoaa! Vielä kun sen osaisi tehdä ilman että joku huutaa koko ajan vieressä... Ajan kanssa, vaikka ensi kesä tuleekin aika pian loppujenlopuksi.  

Muutenkin taas hyviä kokemuksia tuli, kun oltiin naapuritallilla ja hevosia oli enemmän kuin ratsastajia, ja sain vaan ihan ventovieraan hevosen käteeni ohjeistuksella: "taluttelisitko tota vielä vähäsen" Välillä kun näissä hommissa meinaa itsetunto painua pohjamutiin, niin tuntui kyllä tosi kivalta, että näytin niin luotettavalta, että niin voi tehdä. Ja kaikki onnistui. Tietysti siinä pitää luottaa hevoseenkin, ehkä kukaan ei anna ihan mitä vaan hevosta vieraan käsiin...

Nyt täytyy olla tarkkana, ettei tämä systeemi hukkaa kirjoitusta taas, on ollut vähän huonoa tuuria näiten kirjoitusten kanssa, painan aina jotain julkaise-nappia ja sitten teksti katoaakin johonkin. Ja sitten aloitetaan alusta.