Meillä on tänään havaittu ensimmäinen irtokenkä... En saanut kengittäjää enää kiinni tänään, mutta koitetaan huomenna uudestaan. Mä oon vielä tosi säikky niiten kanssa, vaikka pitäis käyttää järkeä ja todeta, että hevosta ei tarvi kääriä pumpuliin, jos siltä puuttuu kenkä!

Ihmeellisistä edistysaskeleista en osaa kertoa. Haaveillaan, josko pääsis jossain vaiheessa käymään maneesilla, kun kelit alkaa olla aika jännittäviä. En kuitenkaan hirveesti stressaa, kun tuntuu, että käynnissäkin saan itelle harjotusta tosi hyvin, kun vaan muistan koko ajan keskittyä kunnolla. Ja kun suuria tavotteita ei ole, niin ei pidä väsyttää päätään liikaa. Haaveilen kyllä siitäkin, että jonain päivänä oltaisiin Hipsun kanssa jossain helppo-ö startissa, mutta siihen voi mennä vielä aikaa.

Neljän kuukauden päästä alkaa olla jo ratsastusleiri lopuillaan, nyt vielä tuntuu, että siihen on aikaa vaikka kuinka, mutta taitaa tulla sekin yllättäen takavasemmalta, niinkun tää maaliskuun loppukin. Katsellaan ja kuulostellaan!