Vihdoin sain kuvia tänne! Piti vaan tajuta vaihtaa selainta, niin homma toimii kun junan vessa. :) Kuvia on tullut räpsittyä nyt aika kiitettävästi. Ratsastuskuvia vaan pitäisi saada enemmän, mutta kun itseään on niin vaikea kuvata samaan aikaan kun ratsastaa...

Ruoka-aikoja on ollut siis talven aikana Hipsun mielestä mukavan usein. Nyt tosin ollaan taas normaalissa rytmissä, ja tamman on vaikea keksiä tekemistä tarhassa ruokia odotellessa.

Talutteluhetkiin on hyvä ottaa parit poseeraukset aina välillä:

Itsenäisyyspäivän aikoihin Hipsu sai uuden tarhanaapurin, Hymyn:

Sen kunniaksi, että pääsin ratsastamaan uudestaan, hankin vihdoin Hipsulle uudet suitset. Oon himoinnut niitä (W-Profile -suitsia!) oikeastaan koko ajan, kun Hipsu on mulla ollut ja tuon turparemmin hankin jo aiemmin. Nyt tuli sitten puuttuvat hihnat. No, otsaremmi ei ole sitä sarjaa, mutta se on muuten vaan ihana!

Onnea on joulukuusikauppiaat, jotka tuo ylijäämätuotteet tallin pihaan:

Joululahjaksi Hipsu sai uuden riimun, kun sattui sopivan värinen silmiin. Kamera kiinnosti tällä ulkoilukerralla yllättävän paljon:

Nyt on ollut jonkun aikaa melkoinen taantuma harjoituksissa. Ensin oli pakkaset, sitten olen itse ollut kipeänä. Nyt onneksi jo tajusin jäädä kotiin sairastamaan. Toinen päivä menossa ja huomenna taas lääkäriin.

Tässä on mukavasti aikaa surffailla nettiä pitkin poikin. Nyt olen tosi hyvin ymmärtänyt, mitä on kun omistaa tamman... Hirvittävä varsakuume ja eilen taas rakastuin yhteen oriin. Haaveita pitää olla! Mutta ei siitä sen enempää, näin julkisesti ainakaan.