Maanantai: Paalipujottelua pellolla 0.40h. Mentiin välillä aika haipakkaakin... (ei tarkoituksella)

Tiistai: Ratsastus 0.45h, kentällä oli valmiina laukkapuomit ja niitäkin piti kokeilla. Oli ensin vähän hankalaa kun kuski jätti heppaparan yksin, mutta pienellä patistuksella alkoi homma pelittää paremmin.

Keskiviikko: vp

Torstai: Ratsastus 0.50h, samoja puomeja tänäänkin.

Perjantai: Ratsastus 0.30h, kevyt verryttely vaan.

Lauantai: vp, olin Ypäjällä katsomassa Suomenratsujen Kuninkaallisia.

Sunnuntai: Ratsastus 1.05h pellolla. Ensin vähän kouluratsastustyyppistä toimintaa reilu puoli tuntia, laukat kyllä hoidettiin ihan vaan menemällä suoraan peltoa pitkin. Heti jäin itselleni kiinni siitä, että harjoitusravia ei ole tullut tehtyä juuri ollenkaan. Tunneillakin meen melkein aina kevyttä ravia, koska siinä on helpompi pitää paketti kasassa, mä jäkitän turhan paljon harjoitusravissa. No, sen harjoittelu tulee olemaan tosi iso homma, täytyy välillä pyytää lainaksi helpompaa hevosta siihen hommaan, jos se alkaisi natsata paremmin. Tokihan Pipsallakin harjoitusravin meneminen on helppoa, kun molemmat pysyy rentoina, mä en vaan meinaa aina pysyä... Lopuksi käveltiin pitkät käynnit toisten kanssa ympäri molempien sänkipeltojen.

Yhteensä: Pipsa & minä 3.50h

Perjantaina sain idean, että nyt lähdetään kisoihin kun Takkulassa on viikon päästä Tallikilpailucup ja sunnuntaina laitoin jo ilmoittautumisen sisään. Tallireissulla sain myös kuulla, että Padasjoen Hevosurheiluseura pitää taas kisat 20.9., eli kahden startin kuukausi on edessä.