Maanantai: Kevyesti liikenteeseen, käyntiä 0.35h. Kiemuroita ja vänkyröitä, olin vielä vähän uninen ja vähän muissa maailmoissa, kun piti aamulla hoitaa omia ja muiden asioita. Illalla kävin rentoutumassa kesäteatterissa, tosin paremmin olisi irtautunut olemisestaan, jos näytelmä olisi ollut ihan totaalista hömppää, nyt oli aika paljon yhteiskunnallisia asioita esillä ja mun ajatukset harhautui välillä kyllä ihan johonkin muualle kun näytelmän kulkuun. Mutta kivaa oli silti.

Tiistai: Tänään lisättiin vauhtia ja otettiin myös vähän ravia ohjelmaan. Edelleen erilaisia kiemuroita ja koitin saada asetuksen kuntoon, sen kanssa on ollut vähän hankaluuksia. Ennen ratsastusta tervailin karsinan seiniä (tällä kertaa jopa oikeasta purkista) ja vähän näköjään käsiä ja naamaakin. Loppukäynnit käytiin tekemässä pellolla ihan kahdestaan ja kyllä mä olen niin kovin tyytyväinen siihen, että Pipsan kanssa voi mennä sinnekin ilman, että tarvii pelätä mitä se seuraavaksi keksii. Liikuntatuokio kesti 0.55h.

Keskiviikko: Ratsastus on niin fiilislaji… Tänään kun olin aika huolestunut, niin ei kyllä meinannut tulla yhtään mitään kun ajatukset seilaili ihan muualla kun samalla kentällä. Mutta puolisen tuntia touhuilin kentällä ja sitten kävin taas tekemässä loppukävelyt pellolla. Yhteensä meni 0.45h. Iltapäivällä pääsin hierojan pöydälle, ihan kivoja rastiviikkojumeja löytyi, mustelmat ei onneks ollu kipeitä.

Torstai: Tänään sitten oltiin tunnilla taas. Tehtiin puomitehtäviä ja se olikin hauskaa! Olin aiemmin liian tottunut siihen, että Hipsu osaa ne jutut ja siellä voi roikkua vaikka takaperin, niin nyt olikin aika shokki huomata, että Pipsan kanssa pitää olla paljon tarkempi! Mutta tosi positiivinen shokki se oli silti! Ekan kerran kun tultiin 3-4 puomin pätkälle, en oikein tiennyt edes mitä siinä tapahtui. Ravissa se piti tulla, mutta kai Pipsa halusi mennä ne laukassa ja mielellään mahdollisimman monta kerralla. Mutta kyllä se siitä sitten parani ja tehtiin ihan samat jutut kun muutkin. Mun käsi meinas putoilla liian alas ja se yleensä aiheutti Pipsalle hirvittävän hössötyksen, se niinkun tavallaan säikähti sitä. Mutta koko ajan yritin muistaa sitä sitten tarkkailla, niin kyllä mäkin jotain opin. Loppukäynnit käytiin taas rennosti pellolla ja niiden kanssa ratsastusaikaa tuli 1.10h.

Illalle olin meinannut lenkkiä, mutta käytiinkin siinä ratsastuksen ja tallihommien jälkeen sienessä, niin aivan huippuruoan jälkeen en saanutkaan lähdettyä mihinkään. (ja satoi vettäkin ;) ) Mulla piti muutenkin olla ihan hyvä ruoka tänään, mutta siihen tuli yllättäen kantarelli-mustatorvisienikastike lisäkkeeks ja sitten kun laitoin sieniä valmiiks pakastimeen, niin pitihän siitä tehdä välipalaks ruisleipää missä on voissa paistettuja sieniä päällä. Jestas, en muista milloin olisin syönyt noin paljon ruokaa samana päivänä! Mutta olihan sienestys ulkoilua eli liikuntaa.

Perjantai: Taas tuli suunnitelmaan muutos. Ratsastin kyllä, mutta vain reilun 0.30h pellolla, kun pää oli kipeä. Kokeilin myös, mitä Pipsa sanoo, jos käydään kuivurin pihalla kääntymässä, mutta se meni kyllä just niin mainiosti kun ajattelinkin. Vähän se tuhisi jollekin kaatuneelle pöntölle, mutta askellajina säilyi koko ajan käynti ja se on vallan mainiosti tehty! Ihanaa kun jo näin pian uskallan mennä sen kanssa käymään tuollakin, vaikka ei se mikään pitkä matka ole, mutta näköyhteys talliin katoaa kuitenkin ja kun nyt kuitenkin pakko on verrata, niin välillä se oli Hipsun kanssa tosi vaikeeta. Sen takia me ei maastoiltukaan paljoa, eikä ainakaan yksin.

Aiemmin päivällä kävin keräämässä mustikoita ehkä parin tunnin ajan. En meinaa kestää niitä hyttysiä…

Lauantai: Vapaapäivä molemmilla, olin polttareissa koko päivän ja melkein yönkin.

Sunnuntai: Välillä tuntuu vähän epäreilulta, että muut ryyppää ja minä poden krapulaa. Eli niin kamala pääkipu ja väsymys, että nukuin käytännössä koko päivän. Ei tarvinut urheilla mitään, hyvä kun pääsin sohvalta keittiöön ja takasin. Mutta elämä on sellaista.

Yhteensä: Pipsa 3.55h, Minä 3.55h