Maanantai: Vp molemmilla.

Tiistai: 0.50h ratsastusta ohjeistettuna, pakkasta oli aika paljon, mutta hyvin tarkenin. Jossain vaiheessa alkoi jalkoja vähän palella. Mutta olipa ihanaa ratsastaa! Ja Pipsa oli niin ihana. Paljon on hommia edessä, että päästään samaan rentoon menoon jatkuvasti, mutta olipa ihanan erilainen ratsastuskerta. Taas tuli muistutus siitä, että tämä ei ole voimalaji... :( Kun on ollut vähän toi oman taitotason kanssa niin, että missä taito loppuu, alkaa voimailu. Sit menee kaikki pieleen, istunnat ja muut ja hevosella herne nenään. Mutta voin kai tehdä nyt uudenvuodenlupauksen, että keskityn tähän nyt paljon enemmän.

Keskiviikko: Vp tuli molemmille, kokoustus kesti ja kesti niin en lähtenyt kiirehtimään tallille. Huomenna uusi yritys.

Torstai: Ratsastusta 0.45h käynnissä. Hyvin vähän mitään työskentelyä. Nyt ei vaan jaksa. Sen verran monta vastoinkäymistä osunu tähän lyhyen ajan sisään, että motivaatio myös ratsastamiseen on aika heikko. Tai joo, mä haluaisin tehdä sitä, mutta en jaksa keskittyä. Ja haluaisin myös kertoa kaiken tänne, koska ihminen on kokonaisuus ja kaikki vaikuttaa kaikkeen, eikä mitään osa-aluetta voi vaan irroittaa muista. Mutta se ei ehkä loppujen lopuksi olisi ihan järkevää, joten nyt ruutujen toisella puolella joutuu vaan tyytymään tähän. Sen voin kertoa, että kolhaisin autoani tossa yksi päivä, harmittaa aika vietävästi.

Perjantai: Vp molemmilla.

Lauantai: Ratsastus 0.45h, taas käyntiä, koska lunta ei ole tullut pehmentämään kenttää.

Sunnuntai: Päädyinkin taluttamaan Pipsaa 0.20h, kun meni viime yönä vähän reissussa pitkään, niin ei ollut hirveän pirteä olo ratsastaa...

Yhteensä: Pipsa 2.20h, minä 2.40h