Maanantai: 0.30h käyntiä ja ravia, palelin koko ajan ja meni jotenkin huonosti.

Tiistai: 0.50h, käynti+ravi+parit laukannostot. Talvi on pukeutumiskysymys! J Huomasin tänään, että kun Hipsu on antamassa niskan kanssa jollain lailla myöten, se pullauttaa vasemman kyljen mutkalle. Aikasemmin en oo millään meinannu tajuta ajoissa sellasia juttuja, niin tää on kyllä aivan huippuluokan edistysaskel.

Keskiviikko: 0.30h ilman satulaa. Käyntiä, pienet ravipätkät. Pelästyin aika hulluna kun Hipsu kävi karsinassa maate kun olin harjannu sen. Olin ihan varma että taas tulee pitkä ilta letkun varressa… Onneks iltaheinät maitto kuitenkin hyvin ja muutenkin oli ratsastuksen jälkeen pirteän olonen.

Torstai: 0.40h käyntiä ja kevyttä ravia. Tänään oli sitten karsinassa sellanen tuittupää, että oli pakko laittaa se riimulla kiinni kun menin sinne satulan kanssa. Se suorastaan hypähteli! Niin paljon voi pientä suomenhevosta kiukuttaa kun joutuu ratsastukseen päiväheinien aikaan.

Perjantai: Tähän mulla ei ole mitään selitystä. Oli niin paljon pakkasta, että aattelin, että Hipsu voi pitää vapaapäivän. Sit meinasin, että kävisin ite vaikka punttisalilla. Mutta en muistanu ottaa vaatteita mukaan aamulla, niin se sit jäi. Ja kotona katoin vaan leffaa ja värkkäsin kaikkee pientä. Hyödyllistä kylläkin ja leffan aikana venyttelinkin, mutta SILTI. HUOH.

Lauantai: 0.50h, käynti, ravi ja laukka. Kyllä taas huomaa, että laukattu ei oikein ole, vauhtia on liikaa… Tänään oli lonkat paremmin auki ja sain aika hyviä harjotusravipätkiä aikaseks.

Sunnuntai: Aamupäivällä kävin alottamassa hiihtosuunnistuskauden osallistumalla harjoitukseen. Tunti ja vartti tuli lykittyä metiköissä, iso osa tasatyöntöä. Ratsastuksen ansiosta tasuripätkät ei tunnu enää niin pahalta vatsalihaksissa, mutta kädet on kyllä kun letkunpätkät mitkä on kiinnitetty olkapäihin. :D Pienen tankkauksen jälkeen tallille ja Hipsulle liikuntaa 50 minuuttia. Laukkaa otettiin tällä kertaa rennosti kevyessä istunnassa parit kierrokset. Vähän oli pohkeiten kanssa ongelmia, mutta nyt ei keskittyminen riittänyt tarkempaan menoon. Kunhan nyt meni edes ihan ok.

Yhteensä: Hipsu 4.10h, minä 1.15h


Niin ja muutaman päivän päästä täällä Vuodatuksessa alkaa fiksaustauko. Toivottavasti sen jälkeen kaikki on ok, mutta katsotaan nyt milloin pääsen ens viikon raporttia antamaan.