Maanantai: Pitkä työpäivä ja kuoro, päivällä kävin haukkaamassa raitista ilmaa kiertämällä pienen, puolen kilometrin lenkin.

Tiistai: Ratsastus 0.55h. Alkuun reippaasti ravia, kun pääsi menemään, eikä jarrut kyllä hirveän hyvin toimineetkaan. ;) Kevyessä ravissa etsiskelin itseäni eli yritin korjata asentoani koko ajan ja siinä samalla etsiä ravin tahtia rauhallisemmaksi. Lopuksi tein asetteluja ympyrällä molempiin suuntiin, varsinkin alkuun vasta-asetus meinasi olla tosi hankalaa.

Keskiviikko: Ratsastus 0.45h. Tänään ajattelin paljon omaa kättä ja sitä, miltä Pipsa tuntuu käteen. Välillä pidätteiden teko on ihan kamalaa, kun se vastustaa sitä heittämällä pään taivaisiin, mutta kun vaan kovasti yritän tehdä parempia pidätteitä, niin vastustelukin vähenee. En varmaankaan ole ainoa, jolla ongelmana meinaa olla, että pidätteet tulee tehtyä liikaa kädellä... Mutta ehkäpä joskus sen asian saisi parempaan malliin, tänään harjoittelin sitä tekemällä temponvaihteluita ravissa yrittäen tehdä tosiaan pidätteet niin, että Pipsa olisi yhtä tyytyväinen kuin eteenratsastuskohdassa. Välillä oli ihan hyvää ideaa, mutta välillä meni taas käden käyttö överiksi. Tällä kertaa tuntui, että olisin jotenkin naksahtanut parempaan asentoon, tosin varmahan siitä ei voi olla, koska en nähnyt itseäni...

Tallissa sitten näin itsestäni vähän kuraisempia osia... ;) Vaikka mä aina olen sitä mieltä, että on ihan parasta, että Suomessa on vuodenajat ja jokaisessa niistä on jotain hyvää, mutta kun joka päivä on chapsit tässä kunnossa ja kaikki muutkin tavarat pitää pestä, niin alkaa jo kaivata pikkupakkasia.

image-normal.jpg

Torstai: Jotain tapahtui eilen, nimittäin vatsalihakset tuli pitkästä aikaa kipeäksi. Tänään ratsastin 0.50h, ensin kevyessä ravissa sain vähän muistuttelua kunnon asettamisesta, sitten taas siirtymiä ja lopuksi otin molempiin suuntiin myös muutaman laukannoston, kun toinen pitkä sivu oli sellainen, että siinä uskalsi mennä. Jarrut piti vaan toimia ennen päätyä ettei tullut liukastumista...

Perjantai: Mulla hieronta, menin niin tillintallin, että varusteiden kerääminen oli sen jälkeen urheilusuoritus.

Lauantai: Ratsastusta noin 2.35h, Vesikansan Ratsastajien kisoissa helppo C:2 (toim. huom. meidän viides kisarata ja neljäs C:2, hauska sattuma). Rataan ei mennyt kauaa, mutta verryttelyihin sitäkin enemmän. Lisää tarinaa kisapostauksessa, joka syntyy kun saan sulateltua vielä vähän.

Sunnuntai: Ratsastus muuttuikin tallihommiksi, kun Eino oli vierailulla Suomessa. Todettiin porukalla, että vaikka olisi järkevää eilisen päälle ratsastaa tänään, niin ihan hölmö ei silti tarvi olla.

Yhteensä: Pipsa 5.05h, minä 5.05h