Hyvää uutta vuotta!

Edellisen tekstin jälkeisenä päivänä sainkin jo ajan lääkäriin. 9 vuorokauden vatsakipu oli onneksi riittävä syy. Lääkäri oli "pahana" kun menin vasta silloin kun labroja ei ehditty tekemään ennen joulua. No, ilman labroja heitettiin hakuammunnalla jotain lääkettä ja sainkin kivuttoman joulun. Lääkäristä menin aika pian taluttelemaan Pipsaa kun en ihan vielä voinut istua satulassa suorassa. Punttasin kaverin tyttären kyytiin jossain vaiheessa ja Pipsan ilme oli sanoinkuvaamaton. Se ei voinut millään ymmärtää, että häntä talutetaan riimusta ja joku istuu selässä ja meinasi alkaa pomppia. Pysäytin sen ja annoin haistaa tytön jalkaa ja sen jälkeen matka jatkui ihan normaalia käyntiä taas. On ne hassuja välillä nuo eläimet... 

Jouluna pidin täysiä vapaita vain aaton ja sunnuntain. Tapaninpäivänä iski tosin meidän ensimmäinen irtokenkä niin ihan kauhean rankasti ei uskaltanut paahtaa menemään vaikka muuten olisi pystynyt. Meillä on kenttää pidetty tosi hyvin kunnossa ja se on edelleen todella hyvä, siinä on pieni kuiva kerros päällä eikä se siis ole kivikova, niinkuin tähän aikaan vuodesta voisi myös olla. 

Joulun jälkeisellä viikolla käytiin hiekkaröntgenissä kaverin kanssa ja saatiin tulokseksi että ei ole hiekkaa, niinkuin toivottiinkin. Uudenvuodenaattona saatiin kaikki kengätkin takaisin alle, niin sen puolesta pystyisi menemään aika normaalisti. Sitten vaan tulee vastaan tämä mun oma henkilökohtainen ongelma, kun palelen. Nyt mulla on kunnon nahkarukkaset tallihanskoina, niillä tarkenen ainakin talutusreissuilla. Ohjien käteen ottaminen vaan aina meinaa tehdä sen, että kädet ei enää pysykään lämpöisinä. Kun voisi/uskaltaisi lasketella kunnolla ravia, niin sitten ne kyllä lämpiää, mutta silloin kun elohopea painuu parinkympin hujakoille miinukselle, niin ei oikein raaskisi luukutellakaan. Ja vieläkään mä en osaa käynnissä pitää ITSEÄNI niin aktiivisena, että pysyisin lämpöisenä. Talvi on kerran vuodessa ja ensi viikon pitäisi taas olla lämpöisempi asteiden suhteen, sitten toki sade ja tuuli yleensä meinaa tehdä kelistä purevamman, mutta näillä mennään. :)