Maanantai: Ratsastusta kentällä 0.50h ja pyöräilyä 1.00h.

Tiistai: Ratsastusta tuli 0.50h, käytiin maastoilemassa tuttu lenkki. Tänään myös uskalsin ottaa ensimmäisen laukan tiellä. Pyöräilyä 1.00h.

Keskiviikko: Pyöräilyä vain 0.20h, koska tänään oli se onnen päivä, että sain auton takaisin!! Kävin korjaamon pihassa asti saattamassa kaverin hakemaan omaansa ja sanoin, että en tule kysymään mikä on mun auton tilanne kun ei se nopeuta sen korjaantumista kuitenkaan. Kerkisin ajaa ehkä 250 metriä, kun puhelin soi ja tuttu numero näkyi näytöllä. Sillä ilolla jaksoi runtata ylämäen takaisin ihan seisoviltaan! 

Illalla kävin tutustumassa pitkällisen suunnittelun jälkeen centered ridingiin. Pipsa sai siis vapaan kun kiipesin pitkästä aikaa vieraan hevosen kyytiin opettelemaan istunnan saloja. Oli yllättävää, kuinka paljon oikeasti tunsin asioita kun keskityttiin vain siihen. Monesti tulee vaan puksuteltua menemään ja ajatus jää johonkin kentän laidalle odottelemaan. Monta hyvää juttua jäi korvien väliin hautumaan, mutta ihan täysin mua ei tässäkään käännytetty. Aika kului valtavan nopeasti, 1.00h meni hujauksessa, enkä tainnut ehtiä ajattelemaan ollenkaan vaikka kaupasta tehtäviä ostoksia tai muuta yhtä olennaista. ;)

Torstai: Ratsastusta 1.05h, pitkät käynnit, paljon siirtymiä.  

Perjantai: Ratsastusta 0.50h, edelleen seikkailtiin siirtymien ihmeellisessä maailmassa.

Lauantai: Ratsastustunti verryttelyineen 1.10h. Tänään pyöräilin vapaaehtoisesti tallille, eli sitä tuli taas 0.50h.

Sunnuntai: Ratsastusta 0.50h

Yhteensä: Pipsa 5.35h minä 9.45h