Jippii, Vuodatuksen uudistuksen takia ollut tauko on ohi ja pääsen taas kirjottelemaan! Siispä harkkapäiväkirjaa pukkaa:

Maanantai: 0.30h käyntiä. Olin ihan jäässä ja pää oli kipeä koko päivän, niin jätin tähän ja seuraavan harrastuksen kokonaan välistä. Ehkä huomenna on parempi olo…

Tiistai: 1.10h harjoittelua. Tänään oli palaset kohdillaan ja molemmilla meni aika hyvin. Laukka oli reipasta, ehkä vähän liiankin jos kouluratsastusta ajatellaan, tein vielä siirtymiä laukka-ravi-laukka, niin Hipsu alkoi lämmetä aika kivasti.

Keskiviikko: 0.30h pitkän työpäivän päälle ilman satulaa rentoutumista.

Torstai: 1.00h mahtavassa kevätsäässä päivällä. Rentoa hömpsöttelyä vaan, ettei tuu ainakaan niin hiki, ettei pääsis ulos takasin. Laukassa Hipsu otti sellasen spurtin toiseen suuntaan, että hetken jo ehdin miettiä, miten tää tilanne tästä hoidetaan ja mitä voi käydä jos ei onnistu. Siinä kohdassa taas huomasi, että kyllä pitää pitää huoli, että pohkeet on läpi, pelottavan näköstä kaarretta tehtiin ihan suorin vartaloin.

Perjantai: 0.25h ilman satulaa rentoutumista. Menin jotenkin taas ihan jumiin ja väsyksiin töiten jälkeen ja paleli ja oksetti.

Lauantai: Hipsulla vapaapäivä, itse kävin hiihtosuunnistuskisoissa. Suoritukseen meni aikaa 1.09h ja se meni ihan ok. Hiihtämättömyyden kyllä huomaa, mutta yllättävän hyvin jaksoin sutia menemään. Ylämäet oli tosi pahoja, mutta alamäet ihania! Vaikka ajattelin, etten uskalla niin hyvin tauon jälkeen laskea kapeita uria alas, niin kyllä se rämäpääkin löytyi ja annoin mennä vaan ja toivoin parasta. Muutaman kerran tuli sukellettua hankeen tai takapuolelleen, mutta se kuuluu lajiin.

Sunnuntai: Hyvistä suunnitelmista huolimatta Hipsu sai tänäänkin vapaan. Hiihtosuunnistin ite n. tunnin ja hävisin voittajalle naurettavat 16 sekuntia! Tänään tosin olin vaihtanut sarjaa A:sta C:hen, niin ei kuitenkaan päässyt kokonaiskisassa jännäämään.

Yhteensä: Hipsu 3.35h, minä 2.10h